Mozaïektegels maken elke badkamer compleet. Ze zijn onderhoudsvriendelijk én zien er hartstikke stijlvol uit. Daarnaast zijn mozaïektegels op allerlei manieren in de badkamer te verwerken. Op de wand achter het meubel, in de inloopdouche, rondom het bad, enzovoorts. Bij Mozaïektegelwinkel vind je een uitgebreid assortiment, met mozaïek voor elke badkamerstijl. Lees hieronder meer!

Moderne badkamer met mozaïektegels

Ben jij gek op een moderne woonstijl? Dan mogen donkere mozaïektegels niet ontbreken in jouw badkamer. Denk daarbij aan zwart en antraciet, bij voorkeur met een matte finish. Je badkamer wat kleur geven, zonder die strakke uitstraling te verliezen? Kies dan bijvoorbeeld voor azuurblauw, blauwgrijs of donkergroen. Kijk bij Mozaïektegelwinkel vooral in de Paris-collectie voor zwarte mozaïektegels en in de Sevilla-collectie voor moderne mozaïek met een kleurtje.

Strakke Scandinavische mozaïektegels

Een Scandinavische badkamer maak je compleet met strakke, witte mozaïektegels. Hexagon, bijvoorbeeld, of een eenvoudige rechthoek. Kies je voor witte mozaïektegels in de badkamer? Besteed dan ook extra aandacht aan de kleur van de voeg. Voor een Scandinavische look raden wij antraciet aan. Daarmee creëer je namelijk een strak, grafisch lijnenspel. Kijk voor witte mozaïektegels in de Barcelona- en London-collectie van Mozaïektegelwinkel.

Mozaïektegels voor een luxe badkamer

Ook in een luxe of hotel-chique badkamer staan mozaïektegels fantastisch. Kies bijvoorbeeld voor bronzen, gouden of koperen mozaïek om accenten in de ruimte aan te brengen. Bedek dan niet de hele badkamerwand met mozaïektegels, maar slechts de helft. Of gebruik ze in een nis, bijvoorbeeld in de inloopdouche. In de Barcelona Metaal-serie van Mozaïektegelwinkel vind je mozaïektegels met een metallic-coating. Deze zijn perfect voor een luxe badkamer! Neem ook een kijkje in de Amsterdam Goud-serie, voor glasmozaïek met aders van écht goud.

Meer weten over mozaïektegels badkamer of ze direct bestellen? Ga dan snel naar de webshop van Mozaïektegelwinkel en kies het exemplaar dat bij jouw badkamer past!