De keuken, het is een plek waar wordt geleefd. Er wordt gekookt, getafeld met vrienden en familie en de lekkerste gerechten worden er bereid. Raamdecoratie in de keuken dient daarom zowel decoratief als praktisch te zijn. Denk aan eigenschappen als gemakkelijk te reinigen, licht doorlatend en passend bij de rest van de interieurstijl. Lees hier waarom jaloezieën op maat de perfecte oplossing zijn voor de keuken.

1: Eenvoudig te reinigen

Het grootste voordeel van jaloezieën in de keuken, is dat ze makkelijk schoon zijn te maken. Ideaal als het raam dicht bij het aanrecht of gasfornuis of kookplaat is. Je kunt gaan voor houten jaloezieën, aluminium jaloezieën of PVC jaloezieën. Deze waterbestendige PVC jaloezieën zijn dankzij een speciale coating het gemakkelijkst schoon te maken.

2: Bepaal de lichtinval

In een keuken is licht belangrijk. Het is prettig als er veel licht binnenkomt wanneer je in de keuken je broodje aan het smeren bent of ’s avonds aan het koken bent. Bij jaloezieën bepaal je zelf de mate van lichtinval: ophalen of in open stand? Hiermee bepaal je tegelijkertijd de mate van privacy. ’s Avonds kun je eenvoudig de inkijk wegnemen door de jaloezieën dicht te kantelen.

3: Jaloezieën matchen bij het interieur

Misschien denk je bij een jaloezieën, is dit niet oubollig? Nee, juist niet! Jaloezieën zijn tegenwoordig in alle woonstijlen te verkrijgen, ze hebben daarom een zeer veelzijdig karakter gekregen:

  • Stoer industrieel: brede houten jaloezieën op maat in het zwart
  • Landelijk: natuurlijke houtlook en lichte kleuren
  • Modern of design: strakke vormen en met donkere kleuren benadruk je de strakke lijnen
  • Traditioneel en klassiek: witte of houten jaloezieën
  • Scandinavisch: lichtinval bepalen met witte of houten jaloezieën
  • Kleurrijk: jaloezieën op maat zijn in alle kleuren te verkrijgen

In een keuken worden vaak dezelfde jaloezieën gehangen als in de woonkamer, omdat dit zorgt voor een mooi geheel.

4: Jaloezieën voor draai-kiepraam

Het smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor montage in kunststof en aluminium kozijnen. Het is hiernaast zeer geschikt voor draai-kiepramen en je kunt het monteren zonder boren. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Het klik-en-klaar systeem is heeft een mooi afgewerkt uiterlijk, strak design en is eenvoudig te bedienen. Hier vind je meer informatie over dit product. Voordelen van smartfit:

  • Boren is niet langer nodig
  • Extra stijlvolle uitstraling
  • Op maat gemaakt, dus past altijd
  • Geen kieren