In de veelzijdige wereld van raamdecoratie zijn we iets tegengekomen wat we niet vaak hebben gezien. Duo rolgordijnen. Een degelijk en handig systeem wat voor een aparte stijl in je woonkamer of elke andere kamer in huis kan zorgen. Het systeem werkt op een manier die we niet eerder zijn tegengekomen. 2 lagen stof die kunnen verschillen in kleur en dikte die over elkaar heen schuiven. Met de ketting die daaraan is gemonteerd wordt dit systeem makkelijk bediend. Ook zijn er een aantal voordelen vergeleken met normale rolgordijnen en andere raamdecoraties.

Speel met je lichtinval en privacy

Een van de voordelen van duo rolgordijnen is dat je zelf bepaalt hoeveel licht je in huis toelaat. Dit werkt op een subtielere manier dan standaard rolgordijnen. Met duorolgordijnen schuiven de 2 lagen stof over elkaar heen en op die manier dicht je de openingen tussen de lagen stof. Wat zorgt voor meer of minder licht door de duo rolgordijnen. Dit is ook handig wanneer je geen zin hebt in passanten die naar binnen kijken. Dus duo rolgordijnen zijn een prima optie als je je eigen lichtinval wilt bepalen en tegelijkertijd ook je privacy.

Stijlvol en toch betaalbaar

Wil je een strakke en stijlvolle raamdecoratie in huis halen dan zijn duo rolgordijnen een prima optie. In veel verschillende kleuren beschikbaar en ook geven ze een volledige dekking van je raam wanneer je dat nodig hebt. Duo rolgordijnen worden ook wel gebruikt als alternatief voor klassieke jaloezieën, dit omdat ze hetzelfde effect teweegbrengen. Kijk eens op ilumio.nl om inspiratie op te doen voor je duo rolgordijnen. Deze gespecialiseerde website heeft er heel wat in het assortiment zitten en beschikken tevens over een prima service. Heb je even geen idee wat voor kleur je wilt hebben vraag dan de gratis kleurstalen aan via de site. Ook kun je gratis een afspraak maken met een adviseur die je graag bijstaat in je keuze voor de raamdecoratie die bij je past. Een ander voordeel aan duo rolgordijnen is de prijs. In tegenstelling tot duurdere varianten raamdecoratie zijn duo rolgordijnen een vrij uniek en tijdloos item om voor je raam te plaatsen die ook nog eens betaalbaar zijn. Wees geen dief van je portemonnee en kies de stijl die bij je past voor je eigen budget.

Weinig onderhoud

Andere raamdecoratie vereist van tijd tot tijd onderhoud. Uiteraard zijn duo rolgordijnen niet geheel onderhoudsvrij, maar je hebt er een stuk minder onderhoud aan dan aan traditionele jaloezieën omdat die door de ligging van de jaloezieën veel meer stof en vuil opvangen. Een stofdoek van tijd tot tijd volstaat bij duo rolgordijnen. Het is natuurlijk waar je voorkeur naar uitgaat, maar met duo rolgordijnen zul je zeker geen miskoop doen wat ons betreft.