Het maakt niet uit op wat voor soort werkplek je werkt, het is altijd goed als je goed kunt werken. Daarom is het belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen om een ​​goede werkplek te creëren, goede werkplek zorgt ervoor dat je goede resultaat levert. Daarom helpen we je bij het kiezen van de meest logische raamdecoratie voor je werkplek.

Comfortabele temperatuur

Comfortabele temperatuur is erg belangrijk bij het werken. Als je bijvoorbeeld op kantoor werkt, kan de zomer erg heet zijn. In de winter wordt het echter weer koud. Kies een raamdecoratie die voor op kantoor kan worden opgehangen zodat het niet te warm of te koud is. Een voorbeeld is een horizontale jaloezieën.

Holle kantoorruimte

Holle kantoorruimte is uw kantoor voornamelijk gemaakt van betonnen vloeren, tegelvloeren en veel harde materialen zoals glas en staal? Ten tweede zorgt een goede raamdecoratie ervoor dat het geluid wordt geabsorbeerd. Door de juiste raamdecoratie te kiezen, klinkt je kantoor meer hol. Raamdecoratie zoals dikke gordijnen en jaloezieën met inbetweens  zijn zeer geschikt voor deze raamdecoratie.

Het kiezen van een vlam vertragende raambekleding is erg belangrijk. Zoals de naam al aangeeft, vertraagt ​​​​het vuur, maar het stopt het niet. Het is niet alleen vlam vertragend, maar de stof ziet er ook nog eens prachtig uit. Vlam vertragende stof:

  • Flanel stof
  • fluweel
  • Suède
  • brandwerende stoffen

Lichtinval op schermen

Het kan erg vervelend zijn omdat het scherm moeilijk te zien is wanneer het scherm wordt blootgesteld aan zonlicht tijdens het werken. Het is fijn om in de zon in de kamer te zijn, maar het is ook niet de bedoeling dat te felle zonlicht op je schermen komt waardoor je schermen niet goed kunt zien.

Een goede oplossing hiervoor is een doorschijnende gordijnstof zoals Inbetweens. (Zie  website van een raamdecoratiespecialist)